MyTravelPlanner voor een perfecte voorbereiding va

MyTravelPlanner: site voor perfecte voorbereiding van je reis

MyTravelPlanner is een handige site die je helpt met de voorbereiding van je reis. Normaal moet je meerdere sites bezoeken om alles rondom je reis te checken en te regelen. Heb ik een visum nodig? Hoe zit het met de veiligheid, valuta en verzekeringen. Gezondopreis.nl is partner van MyTravelPlanner en informeert de bezoekers over eventuele gezondheidsrisico’s. MyTravelPlanner heeft alle informatie van alle landen ter wereld bijeen gebracht op deze site.

Binnen enkele minuten je persoonlijke to-do lijst

Jij geeft aan waar je naartoe gaat, wat je doel is, met wie je reist en wanneer je reis is. Vervolgens haalt MyTravelPlanner gratis alle gegevens op die horen bij jouw persoonlijke reisprofiel, onderverdeeld in verschillende onderwerpen zoals reisdocumenten, gezondheid, veiligheid, geldzaken en verzekeringen. Daarna loopt je door alle belangrijke adviezen en vink je de acties aan die je graag wil opnemen in je eigen zogeheten to-do lijst.

Comfortabel en voorbereid op reis

Alles is gericht op jouw gemak en comfort. Een goede voorbereiding voorkomt immers een hoop zorgen zodat je met een gerust hart kunt vertrekken en echt kunt genieten van je reis. 

Bekijk de video over MyTravelPlanner

Prod. Jan 2018 NL/TH/0001/12(3)a(1)

Check de risico’s per land

Bekijken

Maak een afspraak met een vaccinatiepunt bij jou in de buurt